Els Bombers treballen en un foc forestal a Llavaneres (el Maresme) i en un d'agrícola a Riner (el Solsonès)

query_builder   1 juliol 2006 14:20

event_note Nota de premsa

Els Bombers treballen en un foc forestal a Llavaneres (el Maresme) i en un d'agrícola a Riner (el Solsonès)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments en 2 focs de vegetació.

El primer foc ha obligat a activar els Bombers a les 11.52 hores. Les flames han afectat superfície forestal al paratge de Sant Martí de Mata, a l’oest del nucli de Sant Andreu de Llavaneres (el Maresme) i al nord de la carretera BV-5031, que dóna accés a la població. El foc pujava fins a la carena de la muntanya, però un cop allà ha pogut ser aturat pels Bombers, que l’han controlat a les 13.08 hores. Hi ha treballat un màxim de 12 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris (un helicòpter de comandament, 2 avions de vigilància i atac i 3 helicòpters bombarders). Tot i això, en aquests moments hi ha 6 dotacions terrestres i l’helicòpter de comandament, que fan les darreres tasques d’extinció. Tot i que no hi ha gaire extensió afectada, encara es desconeix la superfície total. Aquest foc no ha generat cap afectació sobre les persones.

Posteriorment, i a les 12.59 hores, els Bombers han estat alertats d’un foc de rostolls entre Anglerill i la serra de Balius, a Riner (el Solsonès). Segons dades provisionals, les flames han afectat una superfície aproximada de 30 hectàrees exclusivament de superfície agrícola. Els Bombers de la Generalitat hi treballen en aquests moments amb 20 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 2 helicòpters bombarders i 2 avions amfibis). El foc encara no està estabilitzat.

14.17 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined