El foc forestal del Baix Camp afecta ja 1200 hectàrees

query_builder   11 abril 2006 08:58

event_note Nota de premsa

El foc forestal del Baix Camp afecta ja 1200 hectàrees

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments amb 91 dotacions terrestres en el foc forestal del Baix Camp. Quant als mitjans aeris, el vent impossibilita treballar els helicòpters que s’hi havia desplaçat des de l’aeroport de Sabadell (2 de comandament i un de bombarder). Quant als avions de vigilància i atac, l’amfibi, que havia arribat de Castelló, tampoc no ha pogut treballar pel vent. Sí que ho fan els 2 convencionals, que han arribat també de Sabadell. Des de la base de Torrejón de Ardoz, a Madrid, ja s’ha enlairat un hidroavió per incorporar-se a les tasques d’extinció.

El darrer balanç de superfície afectada és de 1200 hectàrees de pi regenerat, garriga i matoll. L’incendi continua actiu, tot i que amb menys intensitat que al vespre d’ahir. Malgrat tot, el vent continua bufant a la zona, complicant d’aquesta manera les tasques dels Bombers.

Les persones que havien estat evacuades, ja han rebut la consigna de retornar als llocs d’on se les havia tret com a mesura preventiva.

El Centre d’Emergències de Catalunya manté activa l’emergència 1 del pla Infocat.

08’56 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined