Desactivat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat)

Extingit l'incendi declarat a Limsis SA (les Franqueses del Vallès)

query_builder   4 maig 2005 01:30

event_note Nota de premsa

Desactivat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat)

Extingit l'incendi declarat a Limsis SA (les Franqueses del Vallès)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que les 22 dotacions de Bombers de la Generalitat que treballen en l’incendi que s’ha declarat a l’interior de la indústria química “Limsis SA”, de les Franqueses del Vallès, han aconseguit extingir el foc. El núvol de fum que s’ha generat com a conseqüència de les flames ja s’ha dissipat.

En els primers minuts de l’incendi, Mossos d’Esquadra i Policia Local han patrullat per les zones més properes al lloc del sinistre (el polígon industrial Pla de Llerona) per tal de recomanar a la població que es mantingués confinada fins a la finalització de la situació de risc. En aquests moments ja s’ha aixecat l’ordre de confinament, pel que el Centre d’Emergències de Catalunya ha desactivat, a les 01’30 hores, el Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat). Tot i això, i com a mesura preventiva, encara es manté el perímetre de seguretat al voltant del polígon industrial.

Cal destacar que cap persona no ha resultat afectada com a conseqüència de l’incendi, que ha afectat sacs (aproximadament uns 600 Kg) d’un derivat del clor que s’utilitza com a desinfectant industrial (dicloroisocianurat sòdic) a l’altell de la nau de la indústria. Les causes de l’incendi, que hores d’ara es desconeixen, les hauran d’investigar les autoritats competents.

Cerdanyola del Vallès, 4 de maig de 2005

01’40 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined