La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 14’00 hores ha desactivat l’alerta del pla d’emergències en el Transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT). Recordem que el pla s’havia activat a causa de l’avaria que havia patit un camió que transportava oxigen refrigerat a Maçanet de la Selva (Selva)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 09’26 hores que un camió de l’empresa “Gas Media” que es trobava a l’alçada del peatge de l’autopista AP-7 havia patit una fallada en un dels dipòsits que ha causat una petita fuita per una de les vàlvules de sobrepressió. La mateixa empresa ha enviat un altre camió per tal de fer el transvasament del producte. Un cop finalitzat el procés, que s’ha fet en una zona aïllada del peatge, fora dels carrils l’autopista, s’ha procedit a desactivar l’alerta del pla Transcat.

Cal destacar que a causa de l’incident cap persona ha resultat ferida i que, segons confirma el Servei Català de Trànsit, no hi hagut afectació viària perquè el camió ha estat retirat ràpidament.

14’12 hores