Desactivada l'Alerta del Transcat per l'incident d'un tràiler a Vilobí d'Onyar (la Selva)

query_builder   13 gener 2005 11:00

event_note Nota de premsa

Desactivada l'Alerta del Transcat per l'incident d'un tràiler a Vilobí d'Onyar (la Selva)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 10’50 hores, ha desactivat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències per Accident en el Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril de Catalunya (TRANSCAT), que havia activat a causa de l’incident d’un tràiler carregat d’ampolles de lleixiu al quilòmetre 232 de la carretera C-25, a Vilobí d’Onyar (la Selva)

Es tracta d’un tràiler Renault 470 TM matrícula de Barcelona, carregat amb ampolles de 3 litres de lleixiu, que se li ha rebentat la roda mentre circulava. Com a conseqüència part de la seva càrrega ha cremat. A més, un vehicle que circulava darrere d’aquest tràiler, un Wolkwagen Golf matrícula de l’estat Espanyol, ha realitzat una sortida de via en topar-li un tros de la roda rebentada del tràiler. En cap cas hi ha hagut ferits.

Els efectius dels Bombers de la Generalitat desplaçats al lloc, 2 vehicles, han pogut controlar l’incendi al voltant de les 7’20 hores del matí, i aleshores han hagut de neutralitzar el producte vessat amb aigua i fer la neteja de la calçada. Fet això, amb una grua i una altra tractora s’ha procedit a la retirada del tràiler afectat.

Segons el Servei Català de Trànsit, ja ha estat restablerta amb normalitat la circulació a la carretera C-25.

Cerdanyola del Vallès, 13 de gener de 2005

10’55 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined