Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 04’00 hores en un incendi que afecta una nau industrial situada al punt quilomètric 725 de la Nacional-II A , a la població de Medinyà, al terme municipal  de Sant Julià de Ramis (el Gironès).

La nau pertany a l’empresa “Frigorífics del Ter, SA” i es dedica a l’emmagatzematge de fruita, encara que ara estava buida perquè s’està fora de temporada. L’extensió total és de 4000 m2 i està compartimentada en tres parts. El foc ha afectat únicament una tercera part de les instal·lacions interiors, la zona destinada a cambra frigorífica. La resta de la nau, el magatzem i les oficines, ha resultat afectada només per fum i temperatura. L’incendi ha cremat tot el material apilat al pati de l’empresa, principalment palets de fusta. Els bombers han treballat també al perímetre del recinte, on ha cremat mata baixa, per així evitar la propagació del foc cap a la zona boscosa propera.

Un total de 18 vehicles de Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al punt del sinistre i, a hores d’ara, tenen controlat l’incendi, encara que continuen treballant a l’exterior de la nau, on s’està removent tot el combustible que hi havia.

Hem de destacar que no hi ha hagut cap persona ferida, evacuada ni desallotjada a conseqüència d’aquest sinistre.

Segons les informacions facilitades per l’empresa FECSA, s’ha tallat el subministrament elèctric a la zona, sense repercussió per els habitatges de Medinyà, ja que únicament ha afecta l’empresa sinistrada i una casa aïllada.

El foc ha obligat a tallar l’AP-7 i la N-IIA. A hores d’ara, la circulació està restablerta, encara que resta afectat el tram d’enllaç entre Sarrià de Ter i Medinyà, lloc on treballen els bombers.

07’30 hores