Controlat l'incendi del camió cisterna accidentat a Alguaire (Segrià)

query_builder   23 desembre 2005 21:10

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi del camió cisterna accidentat a Alguaire (Segrià)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 21’00 hores, el Pla d’Emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril de Catalunya (Transcat) ha passat a fase d’alerta, ja que Bombers de la Generalitat ha donat per controlat el foc que afectava al camió cisterna accidentat al quilòmetre 13 de la carretera N-230 a Alguaire (Segrià).

 

Recordem que en l’accident s’hi ha vist implicat un camió cisterna de l’empresa Citesa, amb matrícula de l’Estat Espanyol, carregat amb 33.000 litres de gasoil. La tractora ha cremat, quedant també afectat un dels compartiments de la cisterna, el qual ha vessat el seu contingut (5.000 litres de gasoil).

Els efectius dels Bombers desplaçats al lloc de l’accident, finalment 12 vehicles, treballen per tal de retirar i netejar la calçada, ja que al voltant de les 20’38 hores ja han pogut donar per controlat l’incendi i la fuita del camió.

El conductor del camió ha resultat il·lès, segons ha pogut confirmar el cos dels Mossos d’Esquadra.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, continua tallada en ambdós sentits de la marxa la carretera N-230 entre els quilòmetres 7 i 26’5,  i es devia el trànsit per les carreteres C-26 i C-12.

21’10 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined