Controlat l'incendi d'indústria de Polinyà

query_builder   24 abril 2006 22:45

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi d'indústria de Polinyà

Al voltant de les 22.30 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que afecta la indústria Servipalets SL de Polinyà (Vallès Occidental), la qual està situada al número 30 del carrer Indústria del polígon industrial Nord-est, i que consta de dues naus contigües.

Un total de 35 vehicles dels Bombers continuen al lloc remullant la nau afectada, la qual ha cremat totalment. Malgrat la gran virulència del foc per la gran quantitat de palets que hi havia, els efectius dels Bombers han pogut confinar l’incendi i evitar que les flames es propaguessin a l’altra nau de la mateixa empresa Servipalets SL, així com a la resta de naus industrials de la zona.

A nivell preventiu, la Guàrdia Civil ha desallotjat a quatre habitatges que es trobaven al passeig de Sanllehy. Malgrat que l’Ajuntament els ha ofert la possibilitat d’anar al poliesportiu fins que l’incendi estigués controlat, els veïns han decidit quedar-se al lloc, fora del perímetre de seguretat. I, hores d’ara, ja se’ls permet retornar als seus habitatges.

Cal destacar que no hi ha cap persona ferida a conseqüència d’aquest incendi.

22.45 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined