La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que continua activada la fase d’alerta el Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), per l’accident que ha patit un camió cisterna a l’autopista AP-7 al punt quilomètric 336, en sentit Barcelona, a l’alçada d’Ulldecona (Montsià).

El camió cisterna transportava gas natural liquad i pertany a l’empresa Transmol i el seu destí era l’empresa Energyworks S.L, d’Osca.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat finalment 11 dotacions de Bombers. Les primeres que han arribat han pogut comprovar que a la cisterna no hi havia cap fuita. Tan sols havia vessat gasoil del dipòsit del vehicle. Cal recordar que el camió ha fet una sortida de via i posteriorment ha quedat bolcat a la calçada de l’autopista. El conductor, Victor AY, ha resultat il•lès.

Tècnics responsables de la càrrega del camió es desplacen fins al lloc del sinistre per tal de decidir quin és el procediment a seguir per poder resoldre l’accident amb total seguretat.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa de l’accident continua tallada la circulació a l’autopista AP-7 en els dos sentits de la marxa. Els desviaments es fan per la carretera N-340.

Cerdanyola del Vallès, 11 de maig de 2007

11.00 hores