Bombers de la Generalitat treballen en un accident de trànsit amb 5 ferits greus a Castelldefels (Baix Llobregat)

query_builder   2 abril 2005 09:50

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat treballen en un accident de trànsit amb 5 ferits greus a Castelldefels (Baix Llobregat)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un accident de trànsit a Castelldefels (Baix Llobregat) on s’han registrat 6 ferits, 5 dels quals eren greus.

Bombers han estat alertats de la col·lisió per la Policia Local a les 01’13 hores i s’han desplaçat al sinistre amb 3 dotacions més l’ambulància. El xoc s’havia produït a l’avinguda Constitució de Castelldefels entre un Honda Accord amb matrícula de l’Estat espanyol i un Opel Corsa amb placa de Barcelona.

En l’Honda tan sols hi havia un sol ocupant; Alejandro AR, veí de Sitges de 31 anys que ha resultat ferit lleu i que ha estat evacuat per l’ambulància dels Bombers a l’Hospital de Viladecans.

En l’Opel Corsa, que ha resultat sinistre total, hi viatjaven 5 persones, totes elles ferides greus i veïnes de Castelldefels. Es tracta del conductor, Ignacio AB, i del copilot Santiago GO, evacuats a l’Hospital de Bellvitge, i dels ocupants dels seients posteriors del vehicle Laura MM, Lucía MP i Pablo RJ. Les dues noies han estat dutes a l’Hospital de Viladecans i el noi, a Bellvitge.

Cerdanyola del Vallès, 2 d’abril de 2005

09’55 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined