Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta matinada

query_builder   30 gener 2007 06:30

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta matinada

Incendi a l’interior d’una nau industrial a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 02.42 hores d’aquesta matinada d’un incendi que afectava l’interior d’una nau industrial situada a la carretera C-235 a l’alçada del punt quilomètric 9’5, a la zona de la riera del Fonollar, a Sant Boi de Llobregat.

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat un total de 18 dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el foc afectava l’interior del concessionari Turiauto-Fiat. El foc ha començat al taller i ha afectat també la botiga, en total una única nau d’uns 1.500 m2 de planta i soterrani.

Cap de les naus properes ha resultat afectada ni tampoc ha estat necessari fer cap tipus d’evacuació. Cap persona ha resultat ferida.

A les 05.44 hores els Bombers han donat per controlat el foc que afectat completament tota la nau.

Incendi en un pis de Puigcerdà amb una persona morta i una de ferida lleu (Cerdanya)

A les 04.12 hores d’aquesta matinada els Bombers de la Generalitat han estat alertats també d’un incendi que afectava l’àtic d’un edifici situat  al carrer Bisbe Sans número 2, a Puigcerdà.

S’han desplaçat 6 dotacions dels Bombers que han pogut donar l’incendi per extingit a les 04.53 hores. De les dues persones que hi havia a l’interior del pis en el moment de l’incendi, un home de 84 anys ha resultat mort, i una dona ha estat traslladada a l’Hospital de Puigcerdà per una intoxicació lleu causada pel fum.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat tots els veïns de l’immoble, de 4 plantes amb 3 pisos per planta, un total d’una vintena de veïns. Segons han informat els Bombers, l’edifici no presentava danys estructurals.

Cerdanyola del Vallès, 30 de gener de 2007                    

06.25  hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined