Incendi a l’interior d’una nau industrial a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 02.42 hores d’aquesta matinada d’un incendi que afectava l’interior d’una nau industrial situada a la carretera C-235 a l’alçada del punt quilomètric 9’5, a la zona de la riera del Fonollar, a Sant Boi de Llobregat.

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat un total de 18 dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el foc afectava l’interior del concessionari Turiauto-Fiat. El foc ha començat al taller i ha afectat també la botiga, en total una única nau d’uns 1.500 m2 de planta i soterrani.

Cap de les naus properes ha resultat afectada ni tampoc ha estat necessari fer cap tipus d’evacuació. Cap persona ha resultat ferida.

A les 05.44 hores els Bombers han donat per controlat el foc que afectat completament tota la nau.

Incendi en un pis de Puigcerdà amb una persona morta i una de ferida lleu (Cerdanya)

A les 04.12 hores d’aquesta matinada els Bombers de la Generalitat han estat alertats també d’un incendi que afectava l’àtic d’un edifici situat  al carrer Bisbe Sans número 2, a Puigcerdà.

S’han desplaçat 6 dotacions dels Bombers que han pogut donar l’incendi per extingit a les 04.53 hores. De les dues persones que hi havia a l’interior del pis en el moment de l’incendi, un home de 84 anys ha resultat mort, i una dona ha estat traslladada a l’Hospital de Puigcerdà per una intoxicació lleu causada pel fum.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat tots els veïns de l’immoble, de 4 plantes amb 3 pisos per planta, un total d’una vintena de veïns. Segons han informat els Bombers, l’edifici no presentava danys estructurals.

Cerdanyola del Vallès, 30 de gener de 2007                    

06.25  hores