Accident de trànsit mortal a Gavà (Baix Llobregat)

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un accident de trànsit a la carretera comarcal que va de Sentiu a Gavà.

En l’accident, l’avís del qual s’ha rebut a les 11.27 hores, s’ha vist implicat un camió de neteja de contenidors que ha bolcat en una corba i posteriorment ha col·lisionat amb un arbre de grans dimensions que ha caigut a la calçada. Dels dos ocupants del vehicle, la identitat dels quals no ha estat facilitada,  l’acompanyant ha resultat mort i el conductor ferit.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat 2 dotacions del parc de Bombers de Gavà, un dels quals resta al lloc a l’espera de l’arribada d’una grua que retiri el vehicle.

Crema un assecador a l’interior d’una escola del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) amb 2 intoxicats lleus

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 11.46 hores d’un incendi que afectava un assecador de mans a l’interior d’un lavabo d’uns 15 m2 de l’escola CEIP Nostra Senyora del Mar Garcia Lorca, situada al carrer de Sant Boi número 22-26, al Prat de Llobregat.

A causa del petit foc, i com a mesura preventiva, s’han desallotjat les 4 aules de la planta superior de l’escola. Els alumnes, al voltant d’uns 80, han estat adreçats a l’exterior de l’escola i han pogut retornar un cop s’ha ventilat totalment la planta.

Dos alumnes de 9 i 12 anys, han estat evacuats a l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona per intoxicació lleu causada pel fum.

En aquest servei hi ha treballat una dotació del parc de Bombers del Prat de Llobregat.

Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2007                  13.25  hores