La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en dos accidents laborals; a Torello (Osona) i l’Hospitalet de Llobregat (el Baix Llobregat), i en un accident de tractor mortal a Gavet de la Conca (Pallars Jussà).

Torelló: Els Bombers han estats alertats a les 09’42 hores. Un operari d’una obra, Abdullah F., veí de Torelló de 19 anys, havia caigut d’una alçada de 8 metres, des del sostre d’un edifici, cap al sostre de la casa del costat. Els fets han tingut lloc al carrer Collsacabra, 41.

Els Bombers hi ha treballat amb 4 dotacions. Amb l’autoescala, han pujat fins al lloc on el jove havia caigut i l’han baixat, ja immobilitzat, perquè els serveis mèdics el poguessin atendre i evacuar a un centre sanitari. L’operari tenia fractura d’un braç i politraumatismes.

L’Hospitalet de Llobregat: Un operari que treballava en les obres de la Fira a l’Hospitalet (cruïlla dels carrers Pedrosa amb Ciències) ha caigut d’una alçada de 3 metres: des d’una primera planta cap al carrer. En arribar els Bombers (una dotació), l’home (Emilio AA., veí de l’Hospitalet de Llobregat de 44 anys) estava essent atès pels serveis mèdics. Els Bombers han ajudat a immobilitzar-lo i a carregar-lo en una llitera perquè l’ambulància el traslladés, amb politraumatismes, a l’hospital de Bellvitge.

Gavet de la Conca: Per una altra banda, i des de les 11’55 hores, els Bombers treballen en un accident de tractor mortal al terme municipal de Gavet de la Conca. Segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra, un tractor ha sortit de la via (al quilòmetre 11,3 de la L-912) i ha bolcat. Una persona ha perdut la vida i una altra ha resultat ferida lleu. Els Bombers (una dotació) encara treballen en aquest servei. Mossos d’Esquadra encara no han facilitat les dades personals de les persones afectades.

13’05 hores