Bombers de la Generalitat treballarà tota la nit per controlar els incendis de la Selva i el Bages

query_builder   15 juliol 2005 21:30

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat treballarà tota la nit per controlar els incendis de la Selva i el Bages

Bombers de la Generalitat continuen treballant amb efectius terrestres en els 2 incendis forestals que hi ha hagut aquesta tarda a les comarques de la Selva i el Bages. Els mitjans aeris ja s’han retirat amb l’arribada de l’ocàs.

Incendi Caldes de Malavella (la Selva)

Al lloc treballen 45 vehicles terrestres dels Bombers de la Generalitat, a part de les ADF’s de la zona, efectius d’agents rurals i dels mossos d’esquadra. L’incendi està estabilitzat des de les 18’35 hores i, durant tota la nit es treballarà per acabar d’apagar els punts calents que hi ha dins del perímetre per tal de donar-lo per controlat de cara a demà.

Segons el cos d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat a 83’5 hectàrees de vegetació, de les quals 67 són d’arbrat, 0’2 matoll, 8’3 de conreu i la resta és zona de terreny improductiu i zona urbanitzable.

Segons el Servei Català de Trànsit, continuen tallades les carreteres N-II i la carretera local GI-673 a Caldes de Malavella.

Pont de Cabrianes (Bages)

En aquest incendi, el qual està estabilitzat des de les 20’33 hores, hi continuen treballant 31 vehicles terrestres, a part d’ADF’s de la zona, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra.

Segons el cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat una superfície de 28’8  hectàrees de vegetació forestal a la confluència dels municipis d’Artés, Calders i Navarcles.

Des de Bombers de la Generalitat s’ha donat la consigna al grup de 27 persones desallotjades que ja podien tornar a la casa de colònies “El Xaloc” on s’allotjaven.

Segons ha confirmat la companyia Fecsa - Endesa al Centre d’Emergències de Catalunya, que les dues línies elèctriques tallades a causa de l’incendi ja s’han normalitzat.

Segons el Servei Català de Trànsit, ha confirmat que la carretera local BV-4512 entre els quilòmetres 2 i 5’5 a Artés, la BV-4511 entre els quilòmetres 0 i 2 i la carretera N-141C entre els quilòmetres 7 i 8 també continua tallada.

Cerdanyola del Vallès, 15 de juliol de 2005

21’20 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined