Bombers de la Generalitat suspèn fins demà pel matí (a les 08’00 hores)  les tasques de recerca de la segona persona que hauria desaparegut a la zona de la riera de la Fontsanta i el torrent de Can Serra, a la confluència de l’Anoia i l’Alt Penedès.

Recordem que els Bombers van rebre l’avís a les 14’00 d’aquest divendres, després que  el cos de la Guardia Civil hagués sol·licitat el seu ajut en haver trobat un vehicle i una persona morta en una zona de difícil accés. Segons informacions de la Guardia Civil, encara faltaria per trobar una segona persona desapareguda, que possiblement acompanyaria i caldrà confirmar-ho, la persona que han trobat morta al costat del vehicle tot terreny.

En declaracions fetes per la consellera Tura, la persona morta és un home de 32 anys, veí de Sant llorenç d’Hortons. El seu cos es va localitzar a uns 50 metres del vehicle, a la riera de Ca n’Esteve. D’altra banda també es busca una segona persona, en aquest cas un home de 48 anys i veí de Masquefa.

Fins ben entrada aquesta nit, s’ha rastrejat al llarg de 7 quilòmetres sense tenir èxit en la recerca de la segona persona. En les tasques hi ha participat els Bombers, Guardia Civil, policia local de la zona, voluntaris i brigades d’ADF (Agrupació de Defensa Forestal). 

Es preveu que demà dissabte s’incorporin a la recerca Mossos d’Esquadra i un grup d’escafandristes per rastrejar una bassa d’aigua de la zona. No es descarta, però, que els cos d’aquesta persona hagués estat empesa per la riuada fins als rius l’Anoia o el Llobregat.

Per a qualsevol aclariment podeu

posar-vos en contacte amb l’Oficina de Premsa

de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil

93 586 77 20

premsa.bombers@gencat.net

www.gencat.net/interior/emergencies