Ampliació informació recerca a la Vall d'en Bas (Garrotxa)

query_builder   9 juny 2006 09:35

event_note Nota de premsa

Ampliació informació recerca a la Vall d'en Bas (Garrotxa)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 08.29 hores d’aquest matí l’helicòpter ha localitzat E.P.B, de 15 anys, el menor que ahir va desaparèixer mentre estava d’excursió amb l’escola.

El grup havia anat al Puigsacalm i, mentre es dirigia cap al Coll de Bracons, on els esperava l’autocar que els havia de dur de tornada a l’escola Casa Nostra de Banyoles, va parar a la Font de Tornadissa. En aquest punt sembla que el noi es va avançar al grup i ja no el van localitzar. Passada aquesta font, i en direcció al Coll de Bracons, hi ha un trencant a mà dreta on seguint el camí, s’arriba fins a Sant Bartomeu de Covildassa, punt on aquest matí l’helicòpter ha localitzat el menor, que havia passat la nit al ras.

Tot i que aparentment es trobava bé, se l’ha evacuat fins a l’Hospital Sant Jaume d’Olot per tal de fer-li una revisió.

Cal recordar que en les tasques de recerca han treballat, a més d’efectius del cos dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter, la unitat canina, efectius dels Mossos d’Esquadra, voluntaris, el grup excursionista de la Vall d’en Bas GECA, i personal d’ajuntaments de la zona que, a més, han aportat avituallament a tota la gent que ha participat en la recerca.

09.35 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined