Un cop els Bombers de la Generalitat han donat per apagat a les 11.30 hores, el foc del número 5 B del carrer Mare Angela Parera de Vilassar de Dalt, han continuat treballant en tasques d’inspecció dels elements estructurals de la casa.

 L’immoble, que consta de planta baixa, (a la qual es té accés pel passatge Nirell, número 1) i primer pis, ha estat apuntalat, ja que part del sostre del menjador i d’una de les habitacions de la primera planta, ha caigut en cedir dues parets de l’habitatge. L’incendi ha cremat el menjador, una habitació i el rebedor. D’altra banda, la planta baixa ha quedat afectada per l’aigua.

Segons els arquitectes municipals, la casa adossada, 5 C, també ha quedat danyada a causa del desplaçament d’una de les parets divisòries. Conseqüentment, els veïns d’aquest immoble no han pogut tornar a la seva llar i l’Ajuntament d’aquest municipi els hi ha facilitat un nou lloc on allotjar-se.

A causa del sinistre les cinc persones veïnes del pis on s’ha produït l’incendi, han estat afectades per inhalació de fum i atac d’ansietat. Totes elles, -Montserrat C. V., Esperanza C. V., Diego C. V., Verónica L. i Marian A.-, han estat traslladades a l’hospital de Mataró.

 Fins al lloc dels fets s’han traslladat quatre dotacions dels Bombers del parc de Mataró i una del parc d’Arenys.

Cerdanyola del Vallès, 16 de juny de 2007

 16.00 hores