Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en el número 157 del carrer Torre Baixa de Torre Claramunt, desenrunant el solar de la casa que ha caigut al vols de les cinc de la tarda, quan un operari que treballava en els baixos d’aquest edifici en construcció, ha vist que es desprenia runa del sostre. El treballador  ha pogut avisar als seus companys de feina i tots cinc, han pogut sortir de l’obra abans que caiguessin dos dels sostres de l’immoble.

Segons els Bombers, l’edificació s’hauria pogut enfonsar, a causa d’una construcció feta sobre una estructura antiga de parets de fang. Les primeres inspeccions indiquen que la humitat dels darrers dies, ha pogut influir en fer cedir la paret principal de càrrega, la qual cosa hauria fet que es col•lapsés l’estructura en general.

Com a conseqüència, ha caigut el sostre de la planta baixa i del primer pis. D’altra banda, la façana d’uns 15 metres de llarg per uns 12 d’ampla, que també  ha quedat malmesa, s’ha d’empènyer cap a l’interior per enderrocar-la. En el lloc dels fets, s’hi troben 3 dotacions dels Bombers i l’arquitecte de l’obra, que romandran en l’immoble ensorrat, fins que finalitzi aquesta operació.

A causa d’aquest sinistre, la casa adossada del nº 90, també ha quedat afectada i els seus veïns han estat desallotjats.

Fonts dels Bombers indiquen que cap persona ha resultat ferida en aquest sinistre.

Cerdanyola del Vallès, 26 d’abril de 2007

20.30 hores