Ampliació dades incident en un hotel de Salou

query_builder   20 abril 2005 19:30

event_note Nota de premsa

Ampliació dades incident en un hotel de Salou

Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha treballat aquesta tarda en tasques de ventilació a l’hotel Villa Romana, de Salou, a causa d’una emissió de vapors amb efectes irritants a la zona de la piscina de l’hotel, al soterrani.

Segons les darreres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, l’incident s’hauria produït en caure una galleda que contenia una barreja entre àcid clorhídric (salfumant) i aigua, al soterrani de l’hotel, a les instal·lacions de la piscina. Aquesta barreja ha causat una emissió de vapors, amb efectes irritants, que s’ha concentrat a l’interior de l’hotel.

Un total de 27 persones, de les quals 12 són menors d’edat, han estat derivades a diversos centres sanitaris de la zona: 11 al Joan XXIII, 8 al CAP de Salou, 5 a l’Hospital de Santa Tecla i 3 a l’Hospital Sant Joan de Reus. Tots els ferits, excepte 4 que ho han fet a nivell particular, han estat evacuats amb ambulàncies.

Recordar que, com a mesura preventiva, s’han desallotjat entre 300 i 350 persones que es trobaven, en aquells moments, a l’interior de l’hotel. Al voltant de les 17’45 hores, els Bombers ja s’han retirat del lloc un cop ja han finalitzat les tasques de ventilació i d’inspecció de l’hotel.

Cerdanyola del Vallès, 20 d’abril de 2005

19’38 hores