La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, aquest matí, Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi d’un pis a Martorell. El foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 07’08 hores, afectava els baixos 2a d’un pis situat al número 2 de la plaça de la Illa, a Martorell. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat 6 dotacions dels Bombers que, a les 07’43 hores, ja donaven el foc per controlat.

L’incendi ha afectat totalment aquest pis de la planta baixa i el fum i la temperatura han afectat tots els pisos de les 5 plantes superiors. Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns dels 12 habitatges de l’edifici (2 pisos per planta). Un cop l’incendi ha estat controlat, tots els veïns han pogut retornar als seus domicilis excepte els del pis sinistrat, el baixos 2a, i el de la planta superior, el del 1r 2a, a l’espera de l’avaluació per part del tècnic municipal.

A causa de l’incendi, un home de 61 anys ha resultat intoxicat per fum i ha estat atès in situ, pels serveis sanitaris, i posteriorment ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, en estat menys greu.

Cerdanyola del Vallès, 31 de març de 2005

09’00 hores