La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, entre les 15.00 i les 17.00 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 15 avisos relacionats amb el vent que encara bufa en algunes zones de Catalunya.

Per regions d’emergències, les sortides són:

- Regió de Girona: 0

- Regió de Lleida: 0

- Regió de Tarragona: 0

- Regió Metropolitana Nord: 9

- Regió centre: 1

- Regió Metropolitana Sud: 5

- Regió Terres de l’Ebre: 0

En aquests serveis, els Bombers ha estat reclamats per retirar arbres, tendalls, vidres, o altres elements estructurals de la via pública que, o bé havien caigut o bé estaven a punt de caure a la via pública i representaven algun perill. A més, també han hagut de fer sanejaments i revisions de façanes.

De tots els serveis cal destacar una sortida a la població d’Argentona a les 15.41 hores. Un total de 4 dotacions s’han hagut de desplaçar a l’escola CEIP Bernat de Riudemeia, on a causa del vent i l’entrada d’aire han caigut unes plaques del fals sostre en una classe en la qual no hi havia ni alumnes ni professorat en aquell moment. Tot i això, i com a mesura preventiva, s’ha decidit que els nens que estaven a les altres aules de la primera planta sortissin al pati. Fins al lloc s’hi han desplaçat també els tècnics municipals per tal de fer una revisió de l’estructura i dels possibles desperfectes.

A hores d’ara, i també durant les últimes hores, les sortides s’han reduït notablement ja que el vent no bufa amb tanta intensitat.

17.20 hores