Segons les darreres informacions arribades al Centre d’Emergències de Catalunya, a causa de l’incendi que ha afectat un pis del bloc C dels apartaments situats al camí Ral del Cavalló (Arenys de Mar), un total de 27 persones han estat desallotjades preventivament dels seus domicilis. Alguns dels apartaments desallotjats pertanyen a altres blocs i els veïns han pogut retornar un cop s’ha donat per extingit l’incendi. Dels apartaments del bloc afectat pel foc, tan sols han estat desallotjats dos (la resta d’apartaments no estaven habitats en tractar-se de pisos de segona residència): una família de la cinquena planta, que ha estat reallotjada per la Policia Local, i una dona de la quarta planta que ha marxat a un pis que té a Barcelona.

Un cop l’arquitecte municipal ha revisat l’estructura de l’edifici, s’ha procedit a fer un apuntalament provisional a l’interior del pis cremat.

Cal recordar que, a causa de l’incendi, una persona ha resultat ferida de gravetat. L’home, la identitat del qual encara no ha estat facilitada, ha estat traslladat a l’hospital de Can Ruti (i no pas al Taulí de Sabadell), i posteriorment a l’hospital de la Vall d’Hebron, on ha mort.

11.15 hores