Al llarg de tot el matí i migdia, els Bombers de la Generalitat han seguit realitzant les tasques de recerca dels vehicles que ahir al vespre van ser arrossegats per la riera de Capaspre, a Calella, i que van anar a parar al mar.

Un helicòpter del Departament d’Interior ha estat sobrevolant la zona i ha pogut localitzar quatre vehicles al fons del mar. Un cop localitzats ha passat les dades als equips de submarinistes que s’han acostat al lloc i han fet una immersió per tal de confirmar que no hi hagués cap persona ni a l’interior del vehicle ni als voltants.

Per facilitar la retirada dels vehicles, els bombers els han tret a la superfície, amb l’ajuda d’uns globus especials instal·lats al vehicle, i amb un cable lligat a vehicles pesants municipals que estaven a la platja, els han arrossegat fins a la costa. En aquest moments, dels quatre vehicles, en  resta tant sols un al mar que no ha pogut ser localitzat ja que l’aigua està força tèrbola. A la tarda, els bombers seguiran a la zona per intentar recuperar aquest vehicle i treure’l de l’aigua.

Cal destacar que en la inspecció que han fet els equips d’emergència de la zona (efectius dels bombers, de la guàrdia civil, de Creu Roja i de Salvament Marítim) no ha estat localitzada cap persona. En aquest sentit, el cos de Mossos d’Esquadra, que també té efectius desplaçats a Calella, ha informat també que, a hores d’ara, no els consta cap denúncia de desaparició de persones en aquesta zona.

D’altra banda, mitjans de l’ajuntament de Calella estan retirant els vehicles que havien quedat amuntegats a la riera d’aquesta població.

15.30 hores