Activada l'alerta del TRANSCAT per un accident a Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

query_builder   30 maig 2005 12:42

event_note Nota de premsa

Activada l'alerta del TRANSCAT per un accident a Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 12’25 hores, ha activat la fase d’alerta del pla d’emergències en el Transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril de Catalunya a causa de l’accident que ha patit una furgoneta a la carretera C-33 a l’alçada del punt quilomètric 81’5, en sentit Barcelona, al terme municipal de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

En l’accident s’hi ha vist implicada una furgoneta Renault RVI Master, amb matrícula de l’estat espanyol, que transportava un dipòsit, d’aproximadament uns 50 litres, d’hidrocarbur líquid (producte derivat del petroli). A causa de l’accident, ha fuitat part del producte que hi havia a l’interior del dipòsit i ha anat a parar a la via. Fins al lloc del sinistre si han desplaçat un total de 4 dotacions dels Bombers per tal de controlar la fuita i contenir, amb sepiolita, el producte que ha quedat sobre el sòl de la carretera.

Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, a causa de l’accident cap persona ha resultat ferida.

El Servei Català de Trànsit informa que hi ha dos carrils tallats, a la carretera C-33, en sentit Barcelona.

Cerdanyola del Vallès, 30 de maig de 2005

12’42 hores