La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 20’50 hores s’ha activat la fase d’Alerta del pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per l’incendi que afecta la cabina d’un camió cisterna a l’alçada del quilòmetre 5’5 de l’autopista AP-7, al seu pas per la Jonquera (abans d’arribar al peatge en direcció sud).

Segons les darreres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya el foc afectaria la cabina del camió que transporta dicloropropè. Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat que informen que el foc que afectava la tractora del camió ja està apagat, i un cop refrigerada la cisterna s’ha confirmat que no s’havia produït cap fuita. Possiblement es gestioni l’arribada d’una altra tractora que pugui retirar la cisterna, que es troba desplaçada de la cabina cremada del camió, uns 3 metres.

El Servei Català de Trànsit informa que, a causa de l’incendi, han estat tallades, en els dos sentits de la marxa, l’autopista AP-7 i la N-II a la Jonquera.

21’15 hores