La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 16’25 hores ha activat el pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya, Transcat, en fase d’alerta. L’activació s’ha fet a conseqüència de l’incident que ha patit un camió carregat amb 11.000 litres de gasoil al municipi de Corbera de Llobregat (Baix Llobregat). Segons les primeres informacions, el camioner ha perdut el control a un dels revolts de la Rambla de Torrent i ha deixat les rodes davanteres del vehicle sobresortint de la calçada, ja que aquella zona té desnivells pronunciats de terreny.

El camió es troba prou estabilitzat i no hi ha perill de caiguda. Al lloc dels fets s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que, a hores d’ara, supervisen les tasques de retirada del vehicle per tal de garantir-ne la total seguretat.

Hem de remarcar que no hi ha hagut cap persona ferida. El conductor del camió es troba il·lès i ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu.

17’00 hores