Una persona ha resultat morta i dos més ferides de diversa consideració quan un tren de mercaderies, que feia la línia Lleida - Tarragona, ha col·lisionat amb un vehicle al terme municipal de Vilaverd (Conca de Barberà) a l’alçada del punt quilomètric 33’3 de la carretera C-14. El turisme, Renault Clio amb matrícula de Tarragona, ha estat atropellat quan passava pel pas a nivell amb barrera semi automàtica que, segons ens confirma ADIF (Administrador Infrastructures Ferroviàries), funcionava correctament.

Dels tres ocupants del turisme, d’entre 16 i 19 anys, un ha resultat mort, un ferit greu, que ha estat evacuat a l’Hospital Joan XXIII, i un altre ferit de caràcter lleu.

ADIF confirma que, a causa de l’accident, la línia Lleida - Tarragona ha estat tallada durant aproximadament 4 hores, però únicament ha afectat el trànsit ferroviari d’algun tren de mercaderies.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’aquest accident a les 01’50 hores de la matinada i fins al lloc del sinistre hi han desplaçat 2 dotacions dels parcs de Bombers de Montblanc i Alcover.

Cerdanyola del Vallès, 10 de juliol 2005

10’30 hores