Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 11.04 hores d’un accident de trànsit entre una furgoneta i un autobús urbà al carrer Garcilaso cantonada amb el carrer Corominas, de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental).

El conductor de la furgoneta, la identitat del qual es desconeix, ha resultat ferit greu, i l’acompanyant ha resultat ferit de caràcter lleu, els quals han estat evacuats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Per altra banda, nou persones que anaven a l’autobús, de la companyia Transports Urbans de Sabadell, han resultat ferides de caràcter lleu. D’aquestes, el conductor i un dels ocupants han estat evacuats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i els altres set passatgers els han portat a l’hospital de Terrassa. Segons ha informat la Policia Local, tots els passatgers de l’autobús són veïns de Sabadell i tenen entre 50 i 70 anys, excepte una noia de 18 anys.

A més, a causa de l’accident, també han resultat afectats dos turismes que estaven estacionats a la via pública.

Un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Policia Local de Sabadell i dels serveis sanitaris han treballat en aquest accident.

Cerdanyola del Vallès, 8 de febrer de 2007

14.00 hores