Els Bombers de la Generalitat, des de les 12.00 hores i fins les 14.00 hores han realitzat un total de 141 actuacions. Així doncs, el total de sortides realitzades des d’ahir a les 20.00 hores és de 772 actuacions.

Les sortides des de les 12.00 hores i fins les 14.00 hores per regions són les següents:

Regió d’emergències de Girona: 2

Regió d’Emergències de Lleida: 4

Regió d’Emergències de Tarragona: 65

Regió d’Emergències de Terres de l’Ebre: 4

Regió Metropolitana Nord: 28

Regió Metropolitana Sud: 38

Regió d’Emergències Centre: 0

Pel que fa a les últimes informacions arribades al Centre d’emergències de Catalunya, hi ha hagut un tornado que ha entrat al litoral per la zona del Baix Llobregat provocant alguns problemes a Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat: a la carretera C-32 ha bolcat un camió carregat de fruita sense produir ferits, hi havia una canonada trencada i un tendall apunt de caure a Sant Boi de Llobregat. Malgrat no s’han rebut més avisos derivats per aquest tornado, els Bombers s’han desplaçat a la zona per fer una supervisió dels possibles danys.

D’altra banda destacar que a Molins de Rei s’ha produït un petit ensorrament d’una casa abandonada que no ha provocat ferits. I, a Pobla de Mafumet, hi havia la riera que baixava molt plena i ha arrossegat algun vehicle.  En cap d’aquests serveis que hem destacat no hi ha hagut persones ferides.

 

14.15 hores