Els bons resultats assolits per les 37 empreses catalanes presents en la darrera edició del 3GSM gràcies al suport de la Generalitat, són el principal indicador per seguir apostant per aquest tipus d’actuacions d’impuls a les empreses del sector de la telefonia mòbil i les telecomunicacions. Així ho ha manifestat la Directora General d’Innovació i Internacionalització, Carme Botifoll, que juntament amb el Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha mantingut avui una reunió amb representants de les empreses catalanes participants a l’edició de 2007 per fer balanç d’aquests resultats i fixar nous objectius de cara al 2008.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, aposta per reforçar el sector de serveis i continguts en suports mòbils i assegura que “congressos mundials com el 3GSM són un trampolí al mercat internacional per les empreses catalanes del sector”. Bosch afirma que “el Govern treballa perquè Catalunya sigui la seu d'altres esdeveniments que reforcin el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació”.

Carme Botifoll i Jordi Bosch han mantingut avui una reunió amb representants de les empreses catalanes participants a l’edició de 2007 per fer balanç d’aquests resultats i fixar nous objectius de cara al 2008. Entre aquests resultats destaquen els prop de 100 contactes comercials de qualitat aconseguits per empresa i l’acceleració dels plans de negoci d’algunes empreses gràcies a acords amb grans operadors de telefonia mòbil.

En l’edició del 2007, que va aplegar 52.000 assistents i 180 països representats, la Generalitat va donar suport a 37 empreses catalanes. El Govern va concedir un ajut de 6.000 euros per organitzar un stand des d’on donar a conèixer els seus productes i serveis.