El nou pla d'inversions universitàries encara el tram final en una reunió dels consellers Castells i Huguet amb els rectors

query_builder   11 maig 2007 18:30

event_note Nota de premsa

El nou pla d'inversions universitàries encara el tram final en una reunió dels consellers Castells i Huguet amb els rectors

La proposta definitiva del futur pla d'inversions universitàries (PI)U) es coneixerà en el termini de 20 dies.

Els consellers d’Economia i Finances, Antoni Castells, i d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, juntament amb la Comissionada d’Universitats i Recerca, Blanca Palmada, s’han reunit aquest matí a la seu del Departament d’Economia i Finances amb els rectors de les 8 universitats públiques catalanes.

A la reunió s’han posat les bases per resoldre definitivament les dues qüestions de finançament més urgents que tenen plantejades les universitats: la partida pressupostària destinada a inversions de les universitats per aquest any 2007 i el Pla d’Inversions Universitàries 2007-2013. En aquest sentit s’ha decidit que es torni a reunir la comissió formada per representants de les dues conselleries i els rectors de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili, en representació de les universitats públiques catalanes. Aquesta comissió s’ha compromès a presentar, en el termini de 20 dies, una proposta definitiva per les dues qüestions plantejades amb major urgència.

La reunió d’avui evidència el compromís del govern amb el món universitari. Conscient de la seva importància per al futur del país, el govern l’ha convertit en una de les prioritats bàsiques d’acció.

A part dels dos consellers i la Comissionada, a la reunió també hi han assistit el secretari general d’Economia i Finances, Martí Carnicer; el secretari general d’Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy; el director general de Pressupostos i Tresor, Salvador Maluquer; el rector de la universitat de Barcelona, Màrius Rubiralta; la rectora suplent de la Universitat Autònoma de Barcelona, Dolors Riba; el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró; el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Joan Moreso; el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas; la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau; i la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya, Imma Tubella. 

undefined
undefined
undefined
undefined