Estudiants de l’MBA de l’escola nordamericana de negocis Anderson desenvoluparan un pla estratègic de creixement per a les empreses catalanes Aida Centre, SL, Genaker, SL i Visiometrics, SL

El director general del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), Agustí Segarra, i el degà associat i director del programa FEMBA de l’escola de negocis Anderson de la Universitat d’UCLA (Los Angeles - Califòrnia), Victor Tabbusch, han firmat un conveni de col·laboració per impulsar el creixement de tres empreses catalanes. A través d’aquest programa, els estudiants de l’MBA d’Anderson, com a projecte final del Màster, desenvoluparan un pla estratègic de creixement individualitzat per a les empreses Aida Centre, SL, Genaker, SL i Visiometrics, SL. Aquesta actuació suposa una inversió de 30.000 euros.

El programa comprèn la creació d’un pla estratègic de creixement per a les empreses catalanes seleccionades, que inclou una avaluació dels seus productes i mercats, el seu equip directiu i la seva competència. Els resultats obtinguts s’utilitzaran per a la redacció posterior d’un pla, que inclourà recomanacions específiques adreçades a les empreses per passar d’una manera més efectiva a la pròxima etapa de creixement corporatiu. La realització d’aquest programa té una durada de sis mesos acadèmics, de juny a desembre.

Aquesta actuació del Departament de Treball i Indústria, a través del CIDEM, forma part de l’estratègia d’àmbit industrial per fomentar la innovació de l’empresa catalana i facilitar la seva incorporació en mercats exteriors.

L’escola Anderson d’UCLA és actualment una de les primeres escoles de negocis del món. Ha estat guardonada nombroses vegades pel seu professorat –reconegut per les seves tasques de docència i recerca–, per la rigorosa selecció dels estudiants candidats, per l’èxit dels que han passat per aquesta escola i pels seus serveis. En l’actualitat, l’escola ofereix cursos de gestió a més de 1.300 estudiants a temps complet, com també programes MBA a temps parcial per a executius i altres programes màster i doctorats.