El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, president del consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC) signarà demà dijous, 5 d'octubre, un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès i un amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. Mitjançant aquests convenis, l'AOC es compromet a oferir assessorament tècnic i formació als consells comarcals i aquests s'obliguen a donar suport als ajuntaments en temes com l'ús de la signatura electrònica. El conseller aprofitarà l'estada al Baix Empordà per visitar algunes de les obres que es duen a terme a la Bisbal d'Empordà amb subvenció del PUOSC (Pla únic d'obres i serveis).
Xavier Sabaté i el president del Consell Comarcal de Gironès, Gabriel Casas, faran la signatura electrònica del conveni a les 9.30 hores a la seu del consell comarcal. Pel que fa a la signatura amb el Consell Comarcal del Baix Empordà es farà a les 12.15 hores a la seu d'aquest ens amb el seu president, Ricard Herrero.

Mitjançant la signatura d'aquests convenis, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca. Amb aquests convenis ja són 19 el nombre el Consells Comarcals que s'hi han adscrit.


Visita a la Bisbal d'Empordà

Abans de la signatura amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, el conseller Sabaté visitarà la Bisbal d'Empordà. A l'Ajuntament d'aquest municipi el rebran a les 11 hores l'alcalde, Ramon Romaguera i la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor, el conseller mantindrà una breu reunió amb l'alcalde.

Posteriorment, Xavier Sabaté visitarà les obres d'ordenació dels carrers del Pedró, Basters i el passatge del Pedró. Aquestes obres han estat subvencionades amb 157.530 euros pel PUOSC.

Sabaté visitarà després la plaça de la Pietat, el carrer Tarongers i el carrer Hospital, les obres dels quals han estat subvencionades pel PUOSC amb 59.276 euros.

El conseller acabarà la seva estada a la Bisbal d'Empordà amb una visita a les obres d'urbanització de la zona dels nous jutjats i de l'Arxiu Històric Comarcal i amb una visita a les obres d'ampliació de la zona esportiva de la zona Masclarà.



L'atenció a la premsa es farà a la seu del
Consell Comarcal del Baix Empordà després de la signatura electrònica del conveni que es farà a les 12.15 hores



RECORDEM


Signatura d'un conveni amb el Consell Comarcal del Gironès

Dia: Dijous, 5 d'octubre de 2006
Hora: 9.30 h
Lloc: Consell Comarcal del Gironès
Riera de Mus, 1-A

Visita a la Bisbal d'Empordà

Dia: Dijous, 5 d'octubre de 2006
Hora: 11 h
Lloc: Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
Pl. Castell, s/n

Signatura d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i atenció a la premsa

Dia: Dijous, 5 d'octubre de 2006
Hora: 12.15 h
Lloc: Consell Comarcal del Baix Empordà
Carrer Tarongers, 12 (Can Salamó)