L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) i la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania organitzen una jornada de debat i reflexió sobre la no-discriminació del cololectiu gai, lesbià, bisexual i transsexual a les administracions públiques. La jornada tindrà lloc demà, divendres, 15 de juny, a la seu de l'EAPC, a Barcelona.
La Jornada té com a objectiu difondre les línies d'actuació previstes al Pla interdepantamental del Govern de la Generalitat per a la no-discriminació del cololectiu gai, lesbià, bisexual i transsexual. La principal finalitat d'aquest Pla és eradicar qualsevol forma de discriminació per raó de sexe o gènere, tant en l'àmbit jurídic com social, i treballar per aconseguir la plena normalitat i visibilitat de gais, lesbianes i transsexuals a través de 76 accions de Govern.

La presentació de la Jornada, a les 9 hores, serà a càrrec de la secretària de Funció Pública i Modernització de l'Administració, Teresa Aragonés, i del director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Carles Ramió. La cloenda, a les 13.30 hores, serà a càrrec de Carme Porta, secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania.

Hi intervindran Xavier Verdaguer, responsable del programa LGT del Govern de la Generalitat; Íñigo Lamarca, defensor del Poble Basc, i Empar Pineda, portaveu de la xarxa "Altres veus feministes" i directora de la cololecció "Hablan las mujeres".