El director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, assistirà demà, dimecres, 20 de juny, a l'acte de cloenda de les activitats que s'han dut a terme organitzades pel Casal de Gent Gran de Ripoll (Ripollès).
Unes 120 persones assistiran demà a la cloenda de les activitats que s'han dut a terme des del Casal de Gent Gran de Ripoll. Durant l'acte s'oferirà un berenar per a totes les persones que hi han participat. Hi assistirà el director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, i l'alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà.

Els cursos, que s'han realitzat de gener a juny --i que es reprendran de setembre a desembre de 2007--, han inclòs, entre d'altres, activitats formatives, com ara l'aprenentatge de la llengua francesa; activitats físiques i esportives, com ara cursos de ioga i de l'esbart dansaire; i activitats manuals i artesanals, com ara cursos de cuina.

Les activitats del Casal de Gent Gran de Ripoll han comptat amb la cololaboració i el suport de la Direcció General d'Acció Cívica de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació.