El director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, intervindrà demà, dijous, 14 de juny, en l'acte d'inauguració de les exposicions de les entitats del centre, un espai que està sent remodelat amb la construcció d'una nova planta. La celebració, organitzada pel consell assessor de l'equipament, començarà a les 18 h i els actes s'allargaran fins al dissabte 16 de juny.
El director general d'Acció Cívica de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep Maria Civis, participarà demà, dijous, en els actes de celebració del 10è aniversari de l'equipament cívic Rogelio Soto de Sabadell, en què s'inaugurarà una exposició sobre les entitats que en formen part, i hi haurà actuacions musicals i una projecció audiovisual.

Actualment s'estan duent a terme les obres d'ampliació del centre, que van començar a principis del 2006. El creixement constant d'usuaris va fer evident la manca d'espais de l'equipament, i la Generalitat va decidir ampliar l'alçària del centre, sobre una de les ales ocupades pel casal cívic. L'ampliació inclou la instalolació d'un ascensor i unes escales d'accés, com també la creació de tots els espais corresponents a la primera planta, que constarà d'una sala de trobada intergeneracional, dues aules-taller, una sala de reunions i un despatx. En total, l'equipament Rogelio Soto ocupa un espai de 1.700 m2 (1.390 m2 d'edificació originària + 310 m2 d'ampliació).

La celebració de l'aniversari del centre s'allargarà fins al dissabte 16 de juny. Entre altres activitats, s'hi podrà visitar una exposició sobre els 10 anys de la ludoteca amb el programa Jugar i Llegir. Divendres, a partir de les 17.30 h, hi haurà titelles infantils, un musical del projecte "Batega la Música" i l'actuació del grup Magnòlia. Dissabte, 16 de juny, s'ha organitzat una obra de teatre del grup folklòric La Amistad, una botifarrada popular, l'actuació de la Casa Regional i una cobla de sardanes a càrrec de l'equipament.