Governació concedirà 93.538 euros a l'Ajuntament de Creixell per pal·liar els efectes dels aiguats d'octubre

query_builder   13 desembre 2005 15:01

event_note Nota de premsa

Governació concedirà 93.538 euros a l'Ajuntament de Creixell per pal·liar els efectes dels aiguats d'octubre

El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat atorgarà una subvenció de 93.538 euros a l’Ajuntament de Creixell per pal·liar els efectes dels aiguats de l’11 d’octubre en les infraestructures municipals.

A l’empara de l’Ordre 376/2002 del Departament de Governació i Administracions Públiques, que preveu, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), ajuts per a actuacions derivades de situacions excepcionals que afectin serveis municipals, l’Ajuntament de Creixell rebrà una subvenció de 93.538 euros per pal•liar els efectes dels aiguats de l’11 d’octubre.

Aquest ajut s’ha gestionat des de la direcció dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona, i permetrà a l’Ajuntament de Creixell solucionar els desperfectes en les infraestructures i els serveis municipals, com són la xarxa viària, les instal•lacions d’aigua potable, l’enllumenat i el sanejament.

Les despeses produïdes en els dies posteriors a l’aiguat, consistents en neteges de carrers i clavegueram i reparació de l’enllumenat i de la xarxa d’aigua, tenen un cost de 38.600 euros, dels quals 34.748 euros aniran a càrrec del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Les obres encara pendents de realitzar han estat valorades en 83.984 euros i consisteixen en la reparació de paviments de vorera i calçada i de l’enllumenat públic. La subvenció prevista pel Departament de Governació i Administracions Públiques és de 58.790 euros.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined