El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, Àngel Cortadelles, i el director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, assistiran demà divendres, 25 de maig, al dinar de germanor que s'organitza per celebrar el 23è aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell.
La Llar del Pescador Jubilat de Calafell és una associació de gent gran que participa de les trobades de les cases del mar de la Generalitat de Catalunya i que cada any organitza un dinar i una festa de germanor per a socis i personalitats de la població i de diferents institucions.

A la celebració hi assistiran també, entre altres personalitats, l'alcalde de Calafell, Joan Olivella, el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Benet Jané, i el president de la Llar del Pescador Jubilat, Antoni Vernet.

Després del dinar amb autoritats locals i representants d'altres administracions, a partir de les 18.30 h de la tarda tindrà lloc la festa de germanor al passeig Marítim de Calafell, on es preveu l'assistència d'unes 500 persones.


RECORDEM


Motiu: Dinar de germanor - Aniversari de la Llar del Pescador Jubilat de Calafell
Dia: 25 de maig de 2007
Horari: 14.30 h (dinar) - 18.30 h (festa de germanor).
Lloc: Restaurant Vell Papiol (c. Vilamar, 30, Calafell).
La festa se celebrarà al passeig Marítim de Calafell.