El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Antoni Fernández, es traslladarà demà, divendres, 22 de setembre, a Moià (Bages) per assistir a la inauguració de les obres de reforma i ampliació de la biblioteca municipal de Moià. Aquestes obres han estat subvencionades amb 112.050 euros provinents del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
El secretari general Antoni Fernández arribarà a les 18.30 hores a l'Ajuntament de Moià, on saludarà a l'alcalde, Josep Montràs; el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Moià, Teresa Terricabras, entre altres autoritats.

Després de signar en el Llibre d'Honor, Antoni Fernández es traslladarà al carrer Sant Josep on tindrà lloc l'acte d'inauguració dels nous espais i serveis de la biblioteca municipal. Aquestes obres han estat han estat subvencionades amb 112.050 euros provinents del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques. Un cop feta la visita a les instalolacions, l'acte d'inauguració finalitzarà amb l'espectacle Devorallibres a càrrec de la companyia Toniton al parc que hi ha al costat de la biblioteca.