El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, divendres, 22 de setembre, al Montsià per visitar els municipis de La Galera, Santa Bàrbara i Mas de Barberans. El conseller estarà acompanyat en la visita pel delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Miquel Castelló.
Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament de La Galera a les 17 hores i allà el rebrà l'alcaldessa, Maria Ester Martí, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller visitarà el Centre d'interpretació de la Terrissa i, tot seguit, les obres de la llar d'infants municipal. Aquestes obres han rebut més de 66.000 euros provinents del PUOSC 2005.

Posteriorment, el conseller Sabaté anirà fins a Santa Bàrbara on a les 18.30 hores el rebrà l'alcalde, Joaquim Martí i la resta de representants municipals. Després de signar al Llibre d'Honor, el conseller mantindrà una breu reunió al consistori. A les 19 hores visitarà el pou d'abastament d'aigua del municipi i el nou dipòsit que es troba en construcció. Aquestes obres han rebut un ajut extraordinari del Departament de Governació i Administracions Públiques de 228.101 euros.

Xavier Sabaté acabarà la seva estada al Montsià a Mas de Barberans on arribarà a les 20 hores i on, després de signar al Llibre d'Honor, es reunirà amb l'alcalde, Francesc Subirats, i la resta de membres del consistori.


L'atenció als mitjans es farà a les 17.45 hores, aproximadament, a La Galera, en el decurs de la visita a la llar d'infants municipal.


RECORDEM

Visita a La Galera

Dia: Divendres, 22 de setembre de 2006
Hora: 17.00 h
Lloc: Ajuntament
Sant Llorenç, 36

Atenció a la premsa

Dia: Divendres, 22 de setembre de 2006
Hora: 17.45 h
Lloc: Llar d'infants municipal
Camí del Terrer, s/n. La Galera


Visita a Santa Bàrbara

Dia: Divendres, 22 de setembre de 2006
Hora: 18.30 h
Lloc: Ajuntament
Plaça Cid i Cid, 1

Visita a Mas de Barberans

Dia: Divendres, 22 de setembre de 2006
Hora: 20.00 h
Lloc: Ajuntament
Av. Joan Celma, s/n