El conseller Xavier Sabaté visita la Conca de Barberà

query_builder   13 setembre 2006 15:17

event_note Nota de premsa

El conseller Xavier Sabaté visita la Conca de Barberà

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dijous, 14 de setembre a la Conca de Barberà per presidir la signatura diversos convenis de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ajuntament de Montblanc. El conseller, que estarà acompanyat en la visita per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Nuria Segú, visitarà els municipis de l'Espluga de Francolí i de Vimbodí.
Xavier Sabaté arribarà a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà a les 17.00 hores. Allà el rebran el president del consell comarcal, David Rovira; l'alcalde de Montblanc, Josep Maria Campdepadrós i el director gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Joan A. Olivares, entre altres assistents. Mitjançant la signatura d'aquests convenis, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

Posteriorment, Xavier Sabaté anirà a l'Espluga de Francolí on, després de signar al Llibre d'Honor, es reunirà amb l'alcalde, David Rovira. El conseller de Governació i Administracions Públiques acabarà la seva estada a la Conca de Barberà a Vimbodí on arribarà a les 18.45 hores. Després de mantenir una reunió amb l'alcalde, Lluís Grau, i la resta de membres del consistori, Sabaté visitarà les obres d'arranjament de la plaça Major i del carrer Major. La pavimentació d'aquest carrer compta amb un ajut de 145.000 euros provinents del PUOSC. Finalment, el conseller visitarà l'ajuntament i el solar on s'ha de construir el nou edifici consistorial, que compta amb un ajut de més de 42.000 euros del PUOSC.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined