La Generalitat ha adjudicat, per mitjà de l'empresa pública GISA, actuacions en matèria d'infraestructures, tant de carreteres com de transport, per un import superior als 2,7 MEUR, així com la construcció de nous centres assistencials que sumen 7,9 MEUR. Tot plegat, comportarà una inversió de 10,6 MEUR.

En concret, el Consell d’Administració de GISA ha adjudicat la millora de l’accés al poblat ibèric d’Ullastret, a la GI-644, i la rehabilitació de les estacions d’autobusos de Sant Andreu Arenal, a Barcelona, i Súria, que permetrà la modernització i reforma de les instal·lacions, per un import superior al milió d’euros. A més, avui s’ha adjudicat la redacció d’estudis informatius i projectes constructius de millora de diferents trams de carreteres per un import d’1,7 MEUR.

Pel que fa a centres assistencials, s’ha adjudicat la construcció de la Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria i Hospitalització de l’Hospital de Viladecans (3,1 MEUR), del nou casal de gent gran la Carrera, a Torelló (2 MEUR) i del nou edifici que acollirà la residència i centre de dia per a disminuïts psíquics Montserrat Betriu, a la Gran Via de Barcelona (2,8 MEUR). Tot plegat, suposarà una inversió de 7,9 MEUR.

Us adjuntem la nota de premsa on es detallen les actuacions que impulsa el DPTOP