L'empresa de logística CBL ampliarà activitats a la CIM Lleida

query_builder   8 agost 2005 12:30

event_note Nota de premsa

L'empresa de logística CBL ampliarà activitats a la CIM Lleida

D’altra banda, CIMALSA ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Lleida per facilitar el pas per la CIM Lleida de la línia elèctrica que actualment travessa el barri dels Magraners.

L’empresa de transport i emmagatzematge logístic Cave Bilbaínos Logística (CBL Lleida) i CIMALSA han subscrit un acord de compra-venda d’una parcel·la de 41.000 metres quadrats a la Central Integrada de Mercaderies (CIM) Lleida. Així, aquest operador, que ja ocupa una nau de més de 4.000 metres quadrats, ampliarà les seves activitats a la Central.

CBL Lleida, amb una plantilla de 40 persones, formarà una joint-venture amb el grup lleidatà Vivendes i Esplai S.L. per instal·lar-se a la nova parcel·la. La construcció de la nova nau es preveu que s’iniciï abans d’un any.

Conveni per al trasllat d’una línia elèctrica

D’altra banda, CIMALSA i l’Ajuntament de Lleida han signat un conveni de col·laboració per facilitar la implantació del nou traçat de la línia elèctrica de Fecsa-Endesa que actualment travessa el barri dels Magraners i que, un cop desviat, travessarà una part de la CIM. Per la seva banda, CIMALSA traslladarà una línia d’alta tensió de REE que actualment creua la parcel·la 1 de la CIM i la connectarà amb el nou traçat de la línia de Fecsa-Endesa que promou la Paeria. Aquestes dues actuacions permetran una millor ordenació dels traçats elèctrics a la zona.

 La CIM Lleida, amb 42 hectàrees i 15 empreses instal·lades o a punt de fer-ho, és la plataforma logística més important de les terres de Ponent.