L’autopista C-32 Pau Casals s’amplia de dos a tres carrils a l’alçada de Castelldefels en els dos sentits de la marxa per assolir una major fluïdesa en les hores punta dels caps de setmana i festius. Aquesta actuació, que és fruit dels acords del Grup de Peatges del Parlament de Catalunya, la duu a terme i la finança la concessionària de l’autopista (AUCAT) amb la supervisió del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Un cop finalitzades les obres, la C–32 passarà a tenir 3 carrils a la zona entre la incorporació de la carretera C–31 fins l’accés de Pineda de Castelldefels en sentit Barcelona i a la zona de coincidència entre la carretera C–31 i l’autopista C–32, en sentit Tarragona (vegeu plànol). Aquest eixamplament es fa aprofitant íntegrament la mitjana existent a l’autopista i, per tant, no provoca afectacions en el trànsit.

Les obres en sentit Tarragona estant totalment finalitzades, exceptuant uns elements de senyalització vertical que s’han d’instal·lar quan les obres estiguin acabades en tots dos sentits. El Servei Català de Trànsit preveu comptar amb un carril reversible en aquest tram a partir d’aquesta setmana en totes les operacions tornada.

 Les obres en sentit Barcelona estaran finalitzades abans de Setmana Santa pel que fa al trànsit de vehicles. Tot i així, faltaran els acabats i algunes obres complementàries que no afectaran la circulació.

A més de l’ampliació de dos a tres carrils, el projecte inclou la neteja del drenatge i la millora de la senyalització i dels sistemes de contenció  de vehicles.

El pressupost d’aquest projecte és d’1,9 MEUR, que va a càrrec de la concessionària de l’autopista, AUCAT.