L’empresa logística SPAIN-TIR ha signat un contracte avui amb CIMALSA per instal·lar-se a la CIM Lleida. L’acord ha estat signat per Ignasi Ragàs, director general de CIMALSA i Lluís Gay, president de SPAIN-TIR i ha suposat l’adquisició de 5.537 m2 corresponents a la parcel·la 6.1. Aquesta és la setzena empresa que s’instal·la en aquesta central de mercaderies.

SPAIN-TIR desenvolupa la seva activitat en el sector transitari, agrupant el transport multimodal en els àmbits aeris, terrestre i marítim, tant a nivell nacional com internacional. L’empresa participa en l’accionariat de 21 empreses i té 72 punts de venda per tota la Península Ibèrica. Així mateix, participa en logística i gestió duanera. La seva intenció és traslladar l’activitat logística també a la CIM Lleida.

La CIM Lleida

La CIM Lleida, amb 42 hectàrees és la plataforma logística més important de les terres de Lleida. La central acull 16 empreses de transport, majoritàriament de l’àmbit de Lleida i també el Mercat Central d’aquesta ciutat. Està situada al terme municipal de Lleida, a la zona industrial de la ciutat, al costat dels polígons del “Segre” i del “Camí dels Frares” i al peu de la futura Ronda Sud de Lleida, que connectarà l’accés a l’autopista AP-2 amb la variant de la N-II.

Aquesta CIM també disposa d’una superfície neta de 46.883 m2. per a usos terciaris. Compta amb un conjunt de serveis per a les empreses logístiques: seguretat i vigilància, control d’accessos, serveis per al vehicle, restauració i benzinera.

A data d’avui, la CIM Lleida disposa de 77.000 m2 de sòl logístic en les darreres parcel·les disponibles.