El port de Palamós rebrà demà per primer cop el creuer Prinsendam amb 717 passatgers i 465 tripulants a bord. L'escala d'aquesta vaixell és la vuitena de la temporada de creuers turístics 2006. Enguany el mes d'agost serà el que rebrà major nombre d'escales d'aquesta temporada. Així a l'arribada del Prinsendam s'hi sumaran el Spirit of Adventure, el Thomson Destiny, el Seabourn Legend i el Thomson Spirit.

L’escala del Prinsendam és la primera que fa aquest vaixell al port empordanès, i la vuitena de la temporada 2006. El vaixell porta a bord 717 passatgers majoritàriament d’Estats Units i Canadà i 465 tripulants. Amb l’arribada d’aquest creuer ja són 5.658 els turistes que enguany han arribat a Palamós.

El creuer arribarà a les 8.00 hores procedent del port de Tarragona farà escala deu hores a Palamós i salparà a les 18.00 hores cap al port de Marsella. Aquesta estada permetrà als passatgers visitar diferents llocs de les comarques gironines, recórrer els carrers de la ciutat, anar de compres o gaudir de la seva gastronomia i de les seves platges.

Aquest vaixell, que escalarà al moll de Comercial, té una eslora de 204 metres i un calat de 7 metres. El Prinsendam pertany a la naviliera Holland America Cruise Line i és un creuer confortable que disposa de: restaurants, sales de festa, internet cafè, sales de jocs, piscina, saló de bellesa, pistes per tenis i bàsquet i un simulador de golf.

Les escales previstes a Palamós per aquest mes d’agost seran: Spirit of Adventure, (dilluns 21), Thomson Destiny (dimecres 23), Seabourn Legend (diumenge 27) i Thomson Spirit (dijous 31).