Es posa en marxa un nou servei de transport de viatgers per carretera a la comarca del Maresme per accedir a l'Hospital de Calella

query_builder   9 març 2006 16:41

event_note Nota de premsa

Es posa en marxa un nou servei de transport de viatgers per carretera a la comarca del Maresme per accedir a l'Hospital de Calella

El subdirector general de Planificació i Projectes del DPTOP, Josep Maria Fortuny, acompanyat dels alcaldes de Palafolls, Valentí Agustí; Santa Susanna, Joan Campolier; Tordera, Joan Carles Garcia, i Malgrat de Mar, Conxita Campoy, ha posat avui en servei una nova línia d’autobús que uneix Malgrat de Mar i l’Hospital de Calella, inclosa en el sistema tarifari integrat de l’ATM. Aquesta millora s’afegeix a les altres cinc que han entrat en servei a la comarca del Maresme en el darrer mes.

Des d’avui, els municipis de Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls i Santa Susanna comptaran amb un nou servei d’autobús que enllaçarà amb l’Hospital de Calella, assegurant així una correcta accessibilitat al centre sanitari.

El servei el prestarà l’empresa Barcelona Bus, com a titular de la concessió Barcelona-Girona, amb la col·laboració econòmica del DPTOP i els quatre ajuntaments implicats, amb 12 serveis diaris per sentit.

D’aquesta manera, els usuaris disposaran d’un autobús per hora els dies feiners. El primer autobús sortirà de Malgrat en direcció a Calella a les 6.50 hores i l’últim ho farà a les 18.50. Des de Calella, el primer servei sortirà a les 8 i el darrer, a les 20 hores.

Cinc millores per al Maresme

Aquesta línia s’afegeix a la que va entrar en servei la setmana passada entre Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i l’Hospital de Calella i s’emmarca en un conjunt de millores del transport públic a la comarca del Maresme que s’han posat en marxa en el termini d’un mes.

Així, s’han modificat els serveis d’autobús que comuniquen Mataró i Vilassar de Dalt per la C-30 i la capital del Maresme amb Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt per ampliar la seva cobertura.

Igualment, es reforçà el servei Barcelona-Mataró per l’N-II per tal de garantir la freqüència de pas i va entrar en servei la nova línia Alella-el Masnou-Teià.

9 de març del 2006

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined