Es posa en servei el nou pas de vianants a l'encreuament de la via verda amb la C-12 a l'altura d'Aldover

query_builder   30 març 2007 12:45

event_note Nota de premsa

Es posa en servei el nou pas de vianants a l'encreuament de la via verda amb la C-12 a l'altura d'Aldover

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, el responsable de l'Acció Territorial de Terres de l'Ebre, Antoni Sabaté, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ferran Bel, han assistit avui a la posada en servei del nou encreuament de la via verda amb la C-12, a l'latura d'Aldover. Aquest nou pas evitarà que els vianants hagin de creuar aquesta carretera. Aquestes obres, han suposat una inversió de 80.000 euros.

Al novembre de 2006 el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va iniciar aquetes obres que han consistit en desviar la via verda per un camí paral·lel a la C-12 fins arribar a un viaducte d’aquesta carretera. És en aquest punt mitjançant un pas subterrani la via verda creua la C-12. Un cop creuada els vianants transitaran per un camí perpendicular a la C-12 fins connectar de nou amb el tram de la via verda, ja existent.

Durant 2005, uns 16.000 usuaris van transitar per aquesta via verda, situada entre Xerta i Tortosa. En aquest tram la via verda es trobava interrompuda fins avui per la C-12, coneguda també com l’eix de l’Ebre, a l’altura d’Aldover. La millora d’aquesta obra permetrà millorar la seguretat de vianants i ciclistes. Per tal de reforçar la seguretat dels usuaris del nou tram de la via, paral·lel a la C-12, s’ha col·locat una malla d’acer de 2.312 m2 i 230 m de barrera de formigó tipus New Jersey, convertint la cuneta de peu en carril bici.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined