Finalitzen els enderrocs dels dos edificis del Carmel

query_builder   21 abril 2005 14:00

event_note Nota de premsa

Finalitzen els enderrocs dels dos edificis del Carmel

Avui ha finalitzat el procés d’enderroc dels immobles de passatge Calafell 8-6 i Conca de Tremp 6. Així mateix, s’ha finalitzat la retirada de runa i neteja de tota l’àrea cosa que contribuirà al retorn a la normalitat del barri. Tal i com es va anunciar, el procés d’enderroc i de retirada de runa s’ha realitzat en cinc setmanes.

El procés, completat amb èxit, s’ha desenvolupat prenent les màxima cura i el menor impacte possible per tal de no danyar els immobles adjacents apuntalats, la mitjera dels quals s’està reforçant.

L’enderroc bàsicament ha consistit en iniciar-lo manualment per les plantes superiors i en les parts adjacents a l’edifici veí (Calafell 4 i Conca de Tremp 8), per tal que no patís cap dany.  Seguidament, s’ha completat l’enderroc de forma gradual i per mitjans mecànics en la part exterior de les plantes inferiors dels edificis.   

La retirada de runa també s’ha fet amb la màxima cura. Així,  durant l’enderroc manual de les plantes superiors la runa s’ha dipositat en contenidors suspesos en alçada per tal d’evitar impactes al sòl. La retirada de runa s’ha fet paral·lelament al procés d’enderroc de manera que l’enderrocament i la retirada han acabat al mateix temps i s’ha pogut completar així la neteja de tota l’àrea.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined