El director general de CIMALSA, Ignasi Ragàs, el director general de DHL Express Iberia, Felipe Corcuera i Leire Etxetxikia, directora de l’oficina d’Integració Local i Real Estate de DHL Express Iberia, han signat avui un contracte pel qual aquesta empresa s’instal·larà a la Central Integral de Mercaderies (CIM) la Selva.

La parcel·la, que ocuparà DHL Express Girona, té una superfície de 20.539 m2 i està situada a la primera línia logística de la CIM la Selva. La nau estarà formada per un magatzem de 3.660 m2 i un edifici d’oficines de 810 m2 dividit en dues plantes. Aquestes dimensions la situen com l’empresa més gran instal·lada a CIM la Selva.

L’empresa ha valorat positivament la nova instal·lació, que es preveu que s’instal·li a Girona el maig de 2007, pel fet d’estar ubicada molt a prop de l’aeroport de Girona-Costa Brava i ben comunicada amb les principals vies de sortida terrestre.

Aquesta instal·lació suposarà la segona col·laboració de l’empresa amb CIMALSA, ja que la delegació de Barcelona de DHL està ubicada a la CIM Vallès.

Les noves instal·lacions donen resposta a la necessitat de DHL Express Girona d’ampliar recursos atès el creixent augment de l’activitat, ja que al llarg de tot el 2005 es va desenvolupar una activitat mitjana de 3.300 expedicions diaries, amb un total de 138 tones al dia. Aquesta nova ubicació permetrà millorar l’operativa i el temps de trànsit de la delegació, a més de disposar d’una instal·lació de cinta classificadora automàtica que permetrà manipular al voltant de 2.700 paquets/hora, agilitzant la distribució tant als vehicles de recollida i repartiment, com als de ruta.

A DHL Express Girona hi treballen més de 85 professionals i compta actualment amb 43 vehicles de recollida i repartiment i 9 de llarg recorregut.

Per la seva banda, Ignasi Ragàs ha manifestat la satisfacció per la confiança i la fidelització que generen els centres de mercaderies de CIMALSA en el sector.